EXCLUSIV  Ultima retrogradare a lui Mercur din 2023. Daniela Simulescu: Vorbim de foarte multe decizii pe plan profesional

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu a vorbit despre efectele lui mercur retrograd la final de an 2023 și început de an 2024.

"Ultima retrogradare a lui mercur din 2023 este culmea prima retrogradare din 2024. Trecerea între ani are ceva în comun, un mercur retrograd, dragii mei. Vă spun de acum, 2024 începe cu mercur retrograd într-un semn și se termină în același semn. Știți că de fiecare dată când vorbim de retrogradarea lui mercur ne sperie, pentru că și noi astrologii cred că avem vina noastră, l-am prezentat așa într-un fel mai fantasmagoric, însă nu e chiar așa.

Perioadele lui mercur retrograd să știți că cel puțin din punct de vedere al teoriei astrologice, sunt menite să ne mai corectăm. Noi avem impresia că viața e perfectă și că suntem foarte inteligenți și că nu avem cum să greșim, dar uite că în perioadele lui mercur retrograd cumva viața ne arată că pe undeva mai avem nevoie să ne corectăm.

Pe 13 decembrie începe retrogradarea, se va întoarce retrograd din capricorn în săgetător pe 23 decembrie, își va opri retrogradarea pe 2 ianuarie în săgetător, se va întoarce în capricorn pe 14 ianuarie, iar efectele retrogradării  se vor duce de tot pe 5 februarie când mercur va intra în vărsător.

Avem de-a face cu 2 topping-uri ale retrogradării, cumva nemaipomenite pentru finalul și începutul anului. La final de an nu prea ne ajută această retrogradare, este aceea care ne pune bețe în roate și cea care ne arată că nu le putem avea pe toate.

Dacă vreți să vorbim de retrogradarea lui mercur în capricorn între 13 și 23 decembrie, vorbim de foarte multe decizii pe plan profesional. Arhetipul capricornului este cel al autorității, cel al timpului, cel al structurii, cel al disciplinei și bineînțeles cel al zonei profesionale.

Pentru mulți dintre noi pot fi vești, decizii, să fie ajustări, discuții cu șefii. Cei care vor fi cei mai afectați sunt cei cu semne cardinale, vorbim de berbec, rac, balanță și capricorn. Aceștia vor fi mai tensionați, mai interiorizați, e momentul acela când știți că urmează o greșeală dar nu poți să verbalizezi și asiști la ea, iar atunci te gândești că știai, asta va face mercur retrograd în capricorn", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel