ULTIMELE informații despre Daniel Bodnar după accidentul grav. Vlad Gheorghe prezintă ”un fake news total” despre activistul de mediu

Daniel Bodnar, accident grav
Daniel Bodnar, accident grav

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident rutier, luni noapte, în jur de ora 2.20, pe raza comunei Sucevița. Din păcate, starea de sănătate nu este foarte bună.

Vlad Gheorghe, europarlamentar USR-PLUS, a venit cu noi date despre starea de sănătate a lui Daniel Bodnar. El a spus că Daniel Bodnar nu se întorcea de la distracție, așa cum s-au grăbit unii să spună, acesta fiind un fake news total, ci de la o acțiune pentru păduri.

Se întorcea de la o acțiune. Pândise mai multe transporturi ilegale de lemne. Nu venea de la distracție, așa cum au spus unii. Acesta este un fake news total. (...) Atât el, cât și șoferul erau obosiți. Daniel, ca pasager, dormea. Acum este conștient, răspunde la stimuli. Este în afara pericolului, dar leziunile sale sunt grave. Mâine va fi suferi o operație incredibil de importantă și de dificilă. Trebuie să ne rugăm pentru el”, a zis Vlad Gheorghe.

Daniel Bodnar era pasager în mașina condusă de un alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului BMW pe care îl conducea, mașina lovind violent un podeț și poarta unei case. 

Cine vrea să-l ajute pe Daniel Bodnar, poate să doneze bani în următorul cont: ”Nume Bodnar Simona IBAN RO60BTRLRONCRT047611260”.

”A suferit niște leziuni extrem de grave. Trebuie să-i fim alături, cum și el ne-a fost alături. Nu uitați că venea de la o acțiune de protecție a pădurilor! Să fim solidari!”, a mai zis Vlad Gheorghe.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  George Simion, despre ACCIDENTUL în care Daniel Bodnar a fost grav rănit: Probabil mafia lemnului a reușit să-l elimine. Am făcut interpelare la MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel