Un angajat al Parlamentului European a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari

Un bărbat, de profesie IT-ist și angajat al Parlamentului European, a fost găsit sâmbătă căzut de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului din Voluntari în care locuia, anunță România TV.  Persoana a fost găsită în stop cardiac de echipajele SMURD care s-au deplasat la fața locului. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă, într-un final, tânărul a fost declarat mort. 

Ce spune IPJ Ilfov

'La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 16:11, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul unui bloc, situat într-un complex rezidențial din Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea activităților din competență, iar din primele verificări, a rezultat faptul că, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a precipitat de la etajul 4 al blocului în care locuia.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă, ulterior, a declarat decesul persoanei în cauză.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care vor efectua activități specifice, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

La fața locului urmează să se deplaseze medicul legist, din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență', conform al unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel