Un arbitru a recunoscut ce cadou a primit de la Messi ca să nu îi dea cartonaș galben

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Un fost arbitru internațional a relatat ce favor i-a oferit Messi pentru a nu îi arăta cartonașul galben într-un meci crucial.

Citește și articolul - Messi domină topul vânzărilor de tricouri din MLS / foto în articol

Este vorba despre Carlos Chandia care a declarat că Leo Messi ar fi meritat cartonașul galben după ce a comis un henț în meciul dintre Mexic și Argentina, anul 2007, din cadrul semifinalelor Copa America.

Însă arbitrul l-a iertat deoarece starul argentinian ar fi ratat finala Copa America în situația în care ar fi primit avertismentul. Mai mult Chandia a susținut că i-a solicitat tricoul argentinianului pentru acest ”favor” făcut. Argentina s-a impus în fața Mexicului, însă în finală a pierdut în fața Braziliei, care a câștigat cu scorul de 3-0. 

”Acesta ar trebui să fie un cartonaș galben, dar te va costa tricoul!”

”De nicăieri, Messi a ridicat o minge și o atinge cu mâna la mijlocul terenului. Nu a existat nicio șansă de gol pentru Mexic sau ceva de genul acesta Deci, i-am spus: Acesta ar trebui să fie un cartonaș galben, dar te va costa tricoul!. Nu i-am arătat cartonașul galben. Dacă îi arătam cartonașul galben, i-aș fi luat șansa de a juca în finala Copa America. Mi-a dat tricoul în vestiar după aceea. De fapt, a vrut să mi-l dea pe teren și i-am spus: Nu, nu, nu, nu; du-l la vestiar. Și a venit la vestiar cu tricoul și mi l-a lăsat acolo", a declarat Carlos Chandia, potrivit cotidianului britanic The Mirror.

Citește și - Ce spune Leo Messi despre retragere: "Vârsta este doar un număr. Mă simt foarte bine competitiv"

Starul argentinian Lionel Messi a declarat faptul că nu ia în considerare să se retragă din fotbalul profesionist în acest moment. Mai mult, la vârsta de 36 de ani, "se simte foarte bine competitiv", chiar dacă nu mai evoluează în fotbalul din Europa.

"Nu mă gândesc la asta. Mi-a fost greu să facă pasul de a părăsi Europa şi de a veni în Statele Unite, dar odată ajuns aici m-am adaptat foarte repede. Trăiesc zi după zi, mă gândesc la moment, nu la ce s-ar putea întâmpla. Vârsta este doar un număr. Mă simt foarte bine competitiv", a declarat Leo Messi într-un interviu acordat postului argentinian de televiziune America.

Schimbare majoră în carierea lui Messi, de când a ajuns în MLS

Lionel Messi, starul și liderul echipei naționale a Argentinei, a evidențiat faptul că sosirea la Inter Miami, echipa condusă de fostul fotbalist englez David Beckham în iulie 2023, a adus o schimbare majoră în viața sa. Această experiență îl face să aprecieze mult mai mult timpul petrecut împreună cu naționala "albiceleste", unde se simte extrem de confortabil în compania colegilor săi.

"Preţuiesc foarte mult acele momente, pentru că ştiu că mai rămâne din ce în ce mai puţin până se termină totul şi, într-un fel sau altul, o să-mi fie doar de asta. Astăzi, putem spune că suntem cei mai buni pentru că suntem ultimii campioni mondiali, dar asta nu înseamnă că vom câştiga la pas această Copa America. Va fi o competiţie foarte echilibrată, pentru că toate selecţionatele sunt mai complicate. Va fi foarte dificil", a spus căpitanul argentinian. "Să te simţi iubit astăzi este maximum, cel mai bun lucru pe care îl poţi obţine ca sportiv", a concluzionat Lionel Messi.

Citește și - Imagini de senzație cu Leo Messi: A izbucnit în lacrimi, apoi s-a bucurat ca un copil în finala Copa America contra Columbiei - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel