Un autobuz plin cu elevi a fost implicat într-un accident rutier în Galați

FOTO: Freepik @standret
FOTO: Freepik @standret

Un autobuz care transporta aproximativ 50 de elevi a fost implicat într-un accident rutier în comuna Matca. Incidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism, care nu a respectat semnul de oprire, a intrat în coliziune cu autobuzul școlar.

În urma impactului niciun elev nu a fost rănit, potrivit IPJ Galaţi.

"Din verificările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din comuna Matca, a condus un autoturism pe strada Petre Ispirescu, iar la intersecţia cu strada Vasile Lupu a pătruns fără a respecta semnificaţia indicatorului 'Stop', intrând în coliziune cu un autobuz destinat transportului de elevi, condus de un bărbat de aceeaşi vârstă, domiciliat tot în comuna Matca. În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate, însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În autobuzul şcolar, care efectua transport din comuna Matca către municipiul Tecuci, se aflau aproximativ 50 de elevi, care au fost preluaţi ulterior de un alt autobuz şi transportaţi în siguranţă către destinaţie", informează IPJ Galaţi.

Ambii conducători auto deţin permise de conducere valabile, iar testările alcoolscop au arătat că aceştia nu consumaseră alcool

Ambii conducători auto deţin permise de conducere valabile, iar testările alcoolscop au arătat că aceştia nu consumaseră alcool.

Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei pentru neacordare de prioritate şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel