Un autobuz și două autoturisme, accident în Cluj. Trei adulți și un minor, spitalizați

Două autoturisme și un autobuz CTP Cluj, implicate într-un accident rutier în Florești. Patru persoane au avut nevoie de spitalizare.

Patru persoane, între care și un minor, au fost răniți și au avut nevoie de spiralizare în urma unui accident rutier produs, miercuri, în Florești, județul Cluj. În accident au fost implicate două autoturisme și un autobuz al companiei de transport public Cluj, care asigură transport metropolitan.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin la un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din comuna Florești.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar trei adulți și un minor primesc îngrijiri medicale.

Cu toții sunt conștienți și cooperanți. La fața locului acționează echipajul de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială, alături de o ambulanță SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj. 

Potrivit sursei, cele patru persoane au fost transportate la spital, iar pasagerii din autobuz nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția încearcă să stabilească ce s-a întâmplat în acest caz.

Citește și: Un clujean a intrat cu bolidul de lux direct într-un restaurant, în Băile Herculane. Șoferul a încurcat pedalele / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel