Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat într-un accident în județul Timiș

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

A avut loc un accident rutier în județul Timiș unde a fost implicat și un autocar cu 52 de persoane.

Trei persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seara pe raza comunei Remetea Mare şi în care au fost implicate un autoturism, un microbuz de transport marfă şi un autocar cu 52 de persoane.

Două dintre victime sunt din autoturism şi una din autocar, a anunţat Biroul de presă al ISU Timiş, conform Agerpres.

”Din primele informaţii a reieşit că, în urma evenimentului, au rezultat trei victime, două din autoturism, prezentând politraumatisme, şi o alta din autocar. Toate cele trei victime sunt transportate la spital, în stare conştientă şi cooperantă”, a transmis ISU Timiş.

În urma apelului la numărul unic de urgenţă 112, la locul accidentului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de primă intervenţie şi comandă, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. La faţa locului a fost alocată şi o ambulanţă SAJTimiş.

În Olt, un bărbat a murit și doi copii au fost răniți

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit şi doi copii de 6 ani au fost răniţi după ce un autoturism s-a răsturnat, duminică, pe DN 54, între localităţile Vişina şi Studina, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, doi adulţi şi doi copii. Maşina era condusă de tatăl copiilor şi cel de-al doilea adult era bunicul minorilor.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din oraşul Corabia, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, doi minori de 6 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Spitalul municipal Caracal, iar un bărbat de 60 de ani a decedat, trupul acestuia fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Şoferul maşinii nu consumase alcool, la testarea cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel