Un băiat de 19 ani din Brăila, medaliat la campionatele naționale de culturism, a fost găsit spânzurat. Mama lui l-a găsit și a sunat la poliție 

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un băiat de 19 ani din localitatea Oprişeneşti, județul Brăila, medaliat la campionatele naționale de culturism, a fost găsit spânzurat în curtea casei sale. Cea care l-a găsit a fost chiar mama sa care a sunat imediat la 112, însă, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

Poliţia Oraşului Ianca a fost sesizată, luni noapte, prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi spânzurat. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, declarând decesul.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprişeneşti, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr în vârstă de 19 ani, fără a prezenta urme de violenţă. Un echipaj al ambulanţei a intervenit la faţa locului, declarând decesul tânărului în cauză. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", precizează IPJ Brăila. 

Tânărul terminase clasa a XII-a și era medaliat la campionatele naționale de culturism. Se pare că acesta nu s-a putut înscrie la Bacalaureat întrucât rămăsese corigent la geografie, potrivit debraila.ro. Conform aceleiași surse, băiatul s-ar fi spânzurat de o grindă, cadavrul fiind descoperit de către mama sa.

Fostul său antrenor a vorbit cu greu despre acest eveniment tragic.

„Am sperat că această veste să nu fie adevărată. Am fost dărâmat! De două luni nu a mai venit la sală. L-am avut la performanță. Un băiat cuminte și respectuos, dedicat sportului. Era un sportiv serios, cu un genetic foarte bun”, a declarat antrenorul Daniel Dumitrescu de la clubul de culturism din Ianca, unde activa Bogdan.

Se pare că tânărul nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să își explice gestul.

Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel