Un bărbat a câștigat 100.000 de dolari la loterie, după un alt premiu de 2 milioane de dolari

Pexels.com
Pexels.com

Un bărbat din Carolina de Nord, care a câștigat un premiu de 2 milioane de dolari la loterie în 2022, a spus că va da banii înapoi comunității sale, după ce a câștigat încă 100.000 de dolari datorită ultimului bilet.

 

John Robbins din Wilmington a declarat oficialilor Loteriei Educaționale din Carolina de Nord că obținerea celor 2 milioane de dolari de la un bilet Ultimate 7's în mai 2022 nu l-a oprit să cumpere bilete răzuibile.

„Mi s-a spus că fulgerul nu poate lovi de două ori, dar se pare că poate,” a spus Robbins.

Robbins a cumpărat un bilet de 30 de dolari de la magazinul de pe North College Road din Wilmington, același magazin unde a câștigat premiul anterior.

Noul bilet a fost un câștigător de 100.000 de dolari.

El a spus că ultimul său câștig va fi folosit pentru a ajuta comunitatea sa.

„Visul meu este să fac o diferență în Wilmington,” a spus Robbins. „Vreau să dau înapoi oamenilor de aici care sunt mai puțin norocoși. Vreau să fac ceva pentru a ajuta la schimbarea acestei situații.”

O altă persoană a câștigat la loterie 110.000 dolari, în timp ce se afla în vacanță

Angajamentul unui bărbat din Michigan de a nu rata nicio extragere la loterie, chiar și în timpul vacanței, i-a adus un jackpot de 110.000 de dolari.

Douglas Woodside, în vârstă de 59 de ani, din Beaverton, a declarat oficialilor Loteriei din Michigan că nu a vrut să rateze nicio extragere în timpul vacanței, așa că a cumpărat un bilet în timp ce se afla departe de casă.

Biletul său a coincis cu numerele din extragerea din 3 mai -- 04-18-23-27-29 -- aducându-i un jackpot de 110.000 de dolari.

„Soția mea și cu mine plecam în vacanță, așa că am cumpărat un bilet pentru a acoperi zilele în care nu eram acasă,” a spus Woodside. „Cam o săptămână mai târziu, după ce ne-am întors din călătorie, mi-am amintit să verific biletul.”

El a spus că descoperirea câștigului a fost un șoc.

„L-am verificat de trei ori, apoi am rugat-o pe soția mea să-l verifice pentru a mă asigura că nu văd greșit. Odată ce ea a confirmat ceea ce vedeam, am început imediat să tremur. Nu-mi venea să cred! Câștigul este o mare ușurare,” a spus el.

Woodside a spus despre câștigurile sale că vor fi folosite pentru câteva proiecte de îmbunătățire a locuinței și pentru a-și consolida economiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel