Un bărbat a fost arestat după ce a intrat intenționat cu mașina în porțile Palatului Buckingham 

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Un bărbat a intrat intenționat cu mașina în porțile palatului Buckingham, relateză Reuters. 

Poliția britanică a anunțat duminică că un bărbat a fost arestat după ce s-a izbit cu mașina pe care o conducea de porțile Palatului Buckingham din centrul Londrei.

Imagini devenite virale pe rețelele de socializare arată o mașină la porțile din față ale palatului. Presa britanică a citat un martor care a spus că a auzit „o bubuitură puternică”.

Poliția a declarat că incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de sâmbătă.

„Ofițerii înarmați au arestat un bărbat la fața locului, fiind suspectat de daune produse intenționat”, a declarat poliția londoneză într-un comunicat. „A fost dus la spital, unde, în urma evaluării, a fost evaluat conform Legii privind sănătatea mintală. Problema nu este tratată ca fiind legată de teroare”.

Palatul Buckingham a spus că niciun membru al familiei regale nu era prezent în momentul incidentului și că sunt în curs de desfășurare reparații la porți.

Regele Charles se tratează de cancer la Londra

Regele Charles se află totuși la Londra, acolo unde se tratează de cancer. Acesta a decis să-și amâne toate angajamentele publice, preferând să se concentreze pe recuperare, dar rămâne activ în sfera sa privată, gestionând inclusiv documentele oficiale care îi sunt aduse în celebrele cutii roșii.

Regina Camilla a continuat să își ducă la îndeplinire agenda de lucru, participând la diverse evenimente și a dezvăluit că soțul ei se află într-o stare extrem de bună în ciuda circumstanțelor bolii. 

În timp ce suveranul britanic continuă să fie tratat de boala care suferă, regina a menționat că acesta a fost profund impresionat de avalanșa de mesaje de susținere din partea publicului încă din momentul în care diagnosticul său a fost făcut public. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel