Un bărbat a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare, în Timiș. A fost preluat de elicopterul SMURD

FOTO cu rol ilustrativ: Agerpres
FOTO cu rol ilustrativ: Agerpres

Un bărbat de 37 de ani a fost împușcat în abdomen, în timpul unei partide de vânătoare autorizate. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD care l-a transportat la Timișoara.

Un bărbat a fost împușcat accidental în timpul unei partide de vânătoare de mistreți, în apropierea localității Brestovăț (județul Timiș), au transmis Poliția Timiș, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați, duminică, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la acest incident.

Astfel, polițiștii care au făcut deplasarea la fața locului au constatat că un bărbat de 69 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în  apropierea localității Brestovăț, ar fi împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia”, a precizat un comunicat de presă al Poliției Timiș.

La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

A fost deschis dosat penal

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați dețineau permise de port armă și autorizație de vânătoare.

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, au mai transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Potrivit presei locale, victima, conștientă, rănită la nivelul abdomenului, a fost transportată la spital, la Timișoara, cu un elicopter SMURD.

Potrivit aceleiași surse, în județul Timiș, în ultimii doi au avut loc trei accidente de vânătoare.

Citește și: Bărbat din Bihor, ÎMPUȘCAT în cap la vânătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel