Un bărbat a plătit 3 locuri în avion ca să-şi poată lua câinele în călătorie

capturi TikTok
capturi TikTok

Unii câini de mari dimensiuni pot fi o provocare pentru stăpâni, mai ales atunci când vine vorba de călătoria cu avionul. 

Este și cazul lui Gabriel Bogner, un tânăr de 27 de ani din SUA, care a făcut eforturi uriașe pentru a putea călători cu patrupedul său, Darwin, un câine din rasa Marele Danez. Bărbatul a devenit viral după ce și-a adus câinele uriaș la aeroport. La îmbarcare s-a aflat că Bogner rezervase nu mai puţin de trei locuri pentru ca Darwin să aibă loc în avionul care zbura din Los Angeles spre New York, potrivit Fox News.

Gabriel a ocupat un loc, în timp ce Darwin a ocupat două scaune. Patrupedul în vârstă de cinci ani a fost extrem de liniștit în timpul călătoriei, impresionându-i pe cei din preajma lui. Darwin este un câine asistent, cu responsabilitatea de a fi mereu alături de stăpânul său. Gabriel suferă de boala Crohn, o formă de boală inflamatorie intestinală caracterizată prin inflamația tubului digestiv, care cauzează dureri abdominale, diaree severă, oboseală, pierdere în greutate și malnutriție. Darwin a fost dresat pentru a-i facilita viața lui Gabriel, iar tânărul postează adesea videoclipuri în care împărtășește cu internauții aventurile lor comune.

Videoclipul care îl prezintă pe Darwin în timp ce se pregătește pentru zbor a devenit viral, fiind vizualizat de peste 18 milioane de ori și obținând peste 3 milioane de aprecieri. De remarcat că, pe timpul zborului, câinele a fost atât de relaxat încât a şi adormit. „Oamenii au fost absolut șocați și încântați să-l vadă pe Darwin. Nu am văzut niciodată atât de mulți oameni zâmbind la aeroport. Nu am avut probleme, a fost cuminte și extrem de prietenos, iar echipajul a fost uimitor. A fost o călătorie pe cinste”, a povestit Gabriel. 

@gibbon1215 Who says Great Danes aren’t airplane dogs. Shoutout to @American Airlines for making our move to Brooklyn a piece of cake though! (Yes I bought 3 seats for us on the plane) #greatdane #dog #gay #fyp #tiktok #newyork #brooklyn #doggo ♬ Funny Background - Stefani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel