Un bărbat a văzut mai mulți oameni întinși pe jos și a sunat la Poliție. Ce s-a întâmplat de fapt

foto: Freepik
foto: Freepik

Un cetățean a sunat poliția pentru a raporta o „ucidere în masă”, după ce acesta a văzut mai multe persoane întinse pe podea. Iată ce se întâmpla acolo, de fapt!

 

Un cetățean din Chapel St Leonards, Lincolnshire (UK), a sunat serviciile numărul unic de urgență pentru a raporta o situație aparent... gravă.  Bărbatul a spus oamenilor legii că mai multe persoane sunt întinse pe podea și par moarte, notează The Guardian.

Participanții la curs organizat în interiorul observatorului Mării Nordului din Chapel St Leonards, Skegness, Lincolnshire, lângă o cafenea, erau în mijlocul meditației când s-au trezit în miezul zilei cu ofițerii de poliție.

Într-o postare pe Facebook, localul cu pricina a transmis că cineva a „raportat o ucidere în masă” după ce a văzut oameni întinși pe podea în interiorul clădirii. „Dacă cineva a auzit multe sirene ale poliției, din Chapel St Leonards, la 21:30 aseară, vă rog să vă liniștiți… Polițiștii erau în drum spre observator după ce cineva a raportat o crimă în masă în clădirea noastră, după ce a văzut mai multe persoane întinse pe podea... care de fapt s-a dovedit a fi cursul de yoga și meditație.” „Mulțumesc poliției din Lincolnshire pentru răspunsul prompt. Nu îmi pot imagina nicio clipă ce le-a trecut prin minte pe drum.”, se mai scrie în postare.

                                                                   

Cafeneaua găzduiește în mod regulat cursuri de yoga, seara. Tot prin postarea din online se mai atrage atenția asupra unui lucru: „Nu facem parte din niciun cult dement sau club de nebuni. Per total, această situație s-a dovedit pozitivă și, desigur, suntem recunoscători” - spun reprezentanții practicanților de yoga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel