Un bărbat care a încercat să se ascundă după ce şi-ar fi omorât tatăl, prins de poliţişti într-o pădure

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ar fi comis o crimă și apoi ar fi încercat să scape. Nu a ajuns prea departe...

Un bărbat din comuna argeşeană Dârmăneşti, suspectat că şi-a ucis tatăl şi apoi a fugit, a fost capturat de poliţişti într-o pădure, în noaptea de luni spre marţi. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres, victima, în vârstă de 60 de ani, a decedat în urma unui conflict spontan.

"În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmăneşti, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, precum şi un echipaj medical. Din păcate, bărbatul de 60 de ani, ce prezenta leziuni, a fost declarat decedat", se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, suspectul a fugit în zona împădurită din apropierea locuinţei. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au investigat atent zona, iar în sprijinul lor au fost trimise mai multe patrule din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung. "Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au reuşit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, la o construcţie situată la aproximativ un kilometru de locul faptei", precizează IPJ Argeş.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În momentul de față se desfăşoară cercetări pentru a clarifica circumstanţele în care a avut loc agresiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel