Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în fața unui magazin din Ploiești

FOTO: Freepik @daniel-007
FOTO: Freepik @daniel-007

Un bărbat de 44 de ani a fost înjunghiat mortal marți seara în fața unui magazin din Ploiești, în urma unui conflict cu un alt bărbat de 57 de ani.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, marţi seara, după ce a fost înjunghiat în faţa unui magazin din municipiul Ploieşti.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că în faţa unui magazin alimentar de pe strada Râfov ar avea loc un conflict între doi bărbaţi.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că între doi bărbaţi de 44 şi 57 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal. Ulterior, conflictul a escaladat, cei doi s-ar fi lovit reciproc iar la un moment dat bărbatul de 57 de ani ar fi intrat într-un magazin, ar fi luat un obiect tăietor-înţepător şi l-ar fi tăiat pe celălalt", se precizează în comunicat.

Bărbatul de 44 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde a decedat ulterior. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonare unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar deschis pentru săvârşirea infracţiunii de omor, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel