Urmărește emisiunea live



Un bărbat din Galați a murit după ce a fost înțepat de un țânțar. Avea și COVID-19

Moarte bizară în cazul unui bărbat din Galați.

Un bărbat de 49 de ani din Galați a murit după ce s-a infectat cu virusul West Nile, dar și cu COVID-19, transmite RealitateaPlus. Acesta ar fi mers la locuința sa din județul Alba pentru munci agricole. Atunci când se afla la cosit, bărbatului i s-a făcut brusc rău. El și-a chemat fiii și le-a cerut să îl ducă acasă. În drum spre Galați rudele sale s-au alarmat și au sunat la 112.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean Buzău. În primă fază, medicii au crezut că este vorba despre un accident cardiovascular, dar ulterior bărbatul a fost diagnosticat cu meningoencefalita West Nile. Ulterior, i s-a făcut un test și pentru coronavirus, care de asemenea a ieșit pozitiv. Bărbatul a decedat la Spitalul "Victor Babeș" din București, unde a fost transferat în stare gravă. 

Virusul West Nile este un virus din familia Flaviviridae, care se găsește atât în regiunile tropicale cât și în cele temperate. Acesta infectează în principal păsările, dar este cunoscut că infectează și oameni, cai, câini, pisici, lilieci, veverițe, sconcși și iepuri domestici. Principala cale de infecție la om este prin mușcătura unui țânțar infectat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel