Un bărbat din Galați, jefuit chiar în timp ce se afla pe scaunul dentistului

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat din Galați a fost jefuit chiar în timp ce se afla pe scaunul dentistului. Află în articol cum a fost posibil așa ceva.

Un bărbat din Galați a fost jefuit chiar atunci când se afla la dentist, relatează Pro TV.  El a descoperit furtul abia când a venit momentul să achite consultația.

Ulterior, văzând imaginile de pe camerele de supraveghere, acesta a aflat că doi tineri au profitat de faptul că omul își lăsase haina, cu portofel cu tot, în cuier, iar personalul medical era ocupat cu tratamentele. Așa că au golit buzunarele gecilor și au plecat.

De altfel, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale cabinetului medical se vede momentul în care cei doi tineri intră, aruncă o privire în încăpere, și se îndreaptă spre cuier. Unul dintre ei controlează buzunarele hainelor, și scoate dintr-una un portofel, apoi pleacă neobservați.

Asistentă medicală: S-a constatat că au intrat de pe stradă și au sustras portofelul

"Noi eram la pacient, când a vrut să-și plătească serviciile a constatat că nu mai are bănuți pentru a plăti", a spus Aurora Basalic, asistentă medicală.

Întrebată care a fost reacția bărbatului, aceasta a spus: "A fost uimit, a spus că-i lipsesc banii. Noi ne gândeam că a fost unul din pacienți, dar nu avea cum, și s-a constatat că au intrat de pe stradă și au sustras portofelul".

Polițiștii încă nu au dat de urma hoților, dar speră să îi găsească cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

"Au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de furt calificat", a precizat comisar șef Felicia Tudoran, purtător de cuvânt al Poliției Galați.

De altfel, anchetatorii spun că deja un cerc de suspecți și în curând hoții vor fi identificați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel