Un bărbat din Galați şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist

Un bărbat din Galați şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist / Foto: Pixabay
Un bărbat din Galați şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist / Foto: Pixabay

Un bărbat din Galați şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist.

Un bărbat şi-a înjunghiat părinţii şi apoi a atacat cu cuțitul și un poliţist. Incidentul sângeros a avut loc în urmă cu scurt timp, în zona Mazepa din orașul Galați, scrie Monitorul de Galați.

Tânărul s-ar fi luat la ceartă cu părinţii, totul ar fi degenerat, iar apoi i-ar fi înjunghiat cu un cuțit. Totuși, tânărul nu s-a oprit aici. El ar fi înjunghiat și un poliţist care a intervenit pentru a-i salva pe cei doi soţi. Omul legii a reuşit să ceară întăriri după ce atacatorul a fugit de la fața locului, iar ,ai multe echipaje ale Poliţiei au pornit pe urmele acestuia. Oamenii legii au reușit să îl prindă la scurt timp pe o stradă din oraş.

Potrivit unor surse citate de Antena3.ro poliţistul înjunghiat purta vesta de protecţie în momentul atacului și, din fericire, a suferit doar o rană uşoară. Bărbatul în vârstă de 34 de ani care i-a atacat s-ar afla sub influenţa drogurilor și ar fi cunoscut cu numeroase internări la psihiatrie.

Tatăl și mama atacatorului, grav răniți, au fost transportați de urgenţă la spital, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Galaţi. Se pare că cei doi au suferit mai multe plăgi înjunghiate, iar femeia a fost găsită de echipajul de pe ambulanță în șoc hemoragic.

Poliția face acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și modul în care s-a produs totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel