UPDATE: Au trecut mai bine de 24 de ore de când bărbatul din Chiajna și-a sechestrat fiica și amenință că aruncă locuința în aer

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)

Un bărbat din Ilfov s-a baricadat în casă cu copilul în vârstă de cinci ani și amenință că îl va ucide.

UPDATE: Un profiler al Poliției Române a ajuns la casa unde este sechestrată copila de 5 ani. Bărbatul care a sechestrat-o este cooperant, iar în locuință s-ar afla și fratele acestuia, care este arestat la domiciliu.

UPDATE: Au trecut 24 de ore de când bărbatul din Chiajna și-a sechestrat fiica.

UPDATE: Bărbatul nu are revendicări, a avut grijă de minoră, iar aceasta nu a suferit vătămări corporale. A solicitat hrană pentru minoră. Poliția Română dorește o soluționare amiabilă, potrivit declarațiilor de la fața locului.

UPDATE: Și în această dimineață continuă negocierile între poliție și cel care și-a sechestrat fiica în casă și amenință că o să arunce casa în aer.

UPDATE:  Bărbatul a arătat butelia cu care vrea să arunce casa în aer și un cuțit pe masă. Sursele Antena 3 CNN spun că acesta ar fi cerut un singur lucru: să plece Poliția. Între timp, și șeful IPJ Ilfov, Perșinaru Cristian, a ajuns la fața locului.

UPDATE: Bărbatul are în jur de 45 de ani, iar vecinii spun că este agresiv. Acesta a făcut scandal la ora 14:00, iar polițiștii sunt la fața locului de la 15:00. Acesta era băut în momentul în care a început scandalul. Până în acest moment, bărbatul nu a vrut să coopereze cu negociatorii, potrivit surselor Antena 3 CNN.

UPDATE: În zonă, ar fi fost trimis un lunetist, potrivit surselor Antena 3 CNN. Apelul la 112 a fost făcut între orele 13:00 și 14:00, iar de atunci se poartă negocieri cu bărbatul.

Acesta ar fi un fost deținut, cunoscut ca având probleme cu alcoolul. Aceleași surse spun că ar avea trei butelii în casă și amenință că va arunca totul în aer.

Locuința celor doi soți se află în localitatea Chiajna.

La fața locului este așteptat și șeful IGPR, spun sursele Antena 3 CNN.

______________________________________________________________________

Mama unui copil de cinci ani a reclamat că a fost bătută și dată afară din casă de soț, iar bărbatul s-a baricadat în locuință cu copilul lor și amenință că îl va ucide.

"La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soț și alungată din locuință. Bărbatul s-a baricadat în locuință, împreună cu fiul său minor, de 5 ani. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum și o echipaje din cadrul ISU. Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activitățile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranța minorului", a transmis Poliția, potrivit Antena 3.

Știre în curs...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel