Un bărbat din India a ucis un om pentru a-și înscena moartea. E acuzat și de uciderea fiicei sale

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Un bărbat din India a ucis un om pentru a-și înscena moartea. El voia să scape de un alt proces: este acuzat că și-a ucis fiica, în 2018, după ce aceasta a fugit de acasă. 

Un bărbat din India, trimis în judecată pentru uciderea fiicei sale, dar eliberat din cauza pandemiei, a încercat să-și însceneze propria moarte. Sudesh K. a omorât un muncitor în construcții pentru a scăpa de un alt proces: bărbatul este acuzat de uciderea fiicei sale, în 2018, după ce aceasta a fugit de acasă, potrivit The Guardian.

În cazul fiicei sale, Sudesh K. a fost trimis în judecată, dar nu a fost condamnat încă. Anul trecut, el a fost eliberat din arestul preventiv din cauza pandemiei de Covid-19. Se încerca evitarea focarelor în închisorilor supraaglomerate.  

Luna trecută, în Ghaziabad, la periferia capitalei, New Delhi, polițiștii au găsit un cadavru îmbrăcat cu hainele lui Sudesh K. Asupra lui s-a găsit, de asemenea, și cartea de identitate a bărbatului. Cadavrul era parțial ars. 

Polițiștii au mers în cele din urmă la casa lui Sudesh K., iar soția lui a fost chemată pentru identificarea cadavrului. Deși ea a spus imediat că este vorba de soțul ei, oamenii legii nu au fost convinși. Așa au ajuns să descopere că o cameră de supraveghere a surprins momentul în care Sudesh K. transporta un cadavru cu bicicleta. 

Bărbatul a recunoscut totul și a fost arestat. Totodată, și soția lui este acuzată în acest caz. 

Pare-se că, pentru a-și înscena moartea, Sudesh K. s-a împrietenit cu un muncitor în construcții și l-a chemat la el sub pretextul că are de făcut niște reparații. După ce i-a dat hainele sale, l-a îmbătat și l-a ucis în bătaie, au spus polițiștii. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO - Cum și-a înscenat un tânăr propriul accident. Camerele de supraveghere l-au dat de gol

VEZI ȘI: O femeie și-a înscenat răpirea și a jucat la bingo banii de răscumpărare de la soț

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Spania, și-a înscenat răpirea când soțul ei se afla la spital și a jucat banii primiți pentru răscumpărare la bingo. 

Bărbatul a plătit o răscumpărare de 5.000 de lire sterline, crezând că soția sa este în pericol de moarte, scrie Mirror. El a "picat" în plasa soției după ce a primit mai multe mesaje în care i se spunea că femeia a fost răpită. Tot prin mesaj i s-a spus și cum să procedeze pentru ca aceasta să fie eliberată. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel