Un bărbat din Prahova s-a ales cu dosar penal după ce ar fi călcat intenționat un câine cu mașina. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere / video

Sursă foto: Captură YouTube Observatorul Prahovean
Sursă foto: Captură YouTube Observatorul Prahovean

Un bărbat din județul Prahova s-a ales cu dosar penal după ce ar fi călcat intenționat un câine cu mașina. Din fericire, câinele a supraviețuit impactului, iar un medic veterinar i-a acordat îngrijiri medicale.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din comuna Gornet, județul Prahova a intrat în atenția polițiștilor după ce a fost văzut, marţi seară, de un alt bărbat cum trece intenționat cu mașina peste un câine.

După ce a asistat la toată scena, persoana care l-a văzut a sunat la 112 pentru a sesiza autorităţile.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul care a declarat că în timp ce se afla în curtea imobilului său a observat un autoturism care ar fi accidentat cu intenție un câine care dormea pe carosabil în dreptul locuinței sale.

Mai mult, momentul a fost surprins și de o cameră de supraveghere din zonă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Gornet, scrie Observatorul Prahovean.

La fața locului a fost solicitat un medic veterinar care a acordat îngrijiri medicale de specialitate câinelui.

Șoferul care a rănit câinele este cercetat de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor pentru infracţiunea de rănirea cu intenţie a animalelor. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel