Un bărbat este suspectat că ar fi incendiat un imobil din Crişan, Tulcea. Casa i-ar aparține lui Miron Mitrea

Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din judeţul Constanţa, în vârstă de 45 de ani, este bănuit de poliţişti ca fiind autorul incendiului declanşat marţi după-amiază, la un imobil din satul Crişan, Delta Dunării, a anunţat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Constănţeanul ar fi recurs la acest gest pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte anterioare cu proprietarul imobilului care l-ar fi angajat pe o perioadă determinată.

'Poliţiştii efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de distrugere, fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor relevante în cauză', au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. Un imobil din satul Crişan, Delta Dunării, a fost distrus, marţi după-amiază, într-un incendiu care a fost provocat intenţionat cel mai probabil, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar intervenţia pompierilor a fost dificilă, încheindu-se după patru ore. În urma incendiului, au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. 

Casa de vacanţă i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea, conform unor surse politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel