Un bărbat mascat și înarmat a încercat să jefuiască o bancă din Iași. Poliția a demarat o anchetă

FOTO: Freepik @toon35
FOTO: Freepik @toon35

Un bărbat deghizat a intrat într-o bancă din Iași, unde sub amenințarea armei le-a cerut angajaților bani.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași au demarat o anchetă, după ce joi seara a fost primit un apel telefonic care anunța că în incinta unei sucursale bancare a intrat o persoană deghizată, care avea în mână un pistol și a cerut bani angajaților, însă jaful nu s-a concretizat.

Surse din rândul anchetatorilor spun că incidentul ar fi avut loc la sucursala BCR din cartierul Alexandru cel Bun.

”Polițiștii din Iași au fost sesizați prin apel 112 de către sediul central al unei unități bancare, despre faptul că, la ora 17,20, într-o sucursală din municipiul Iași, ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a amenințat angajații care se aflau în sediu și le-a cerut bani.

Persoana nu a sustras nicio sumă de bani și nu a fost rănită nicio persoană. La scurt timp, aceasta a părăsit sediul băncii”, a informat Biroul de Presă al IPJ Iași.

Aceeași sursă menționează că s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Iași, care efectuează cercetări, în vederea identificării persoanei și pentru stabilirea situației de fapt, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel