Un bărbat s-a aruncat în casa liftului de la Parchetul Capitalei

un barbat s-a aruncat in casa liftului de la Parchetul General
un barbat s-a aruncat in casa liftului de la Parchetul General

Un bărbat, reţinut de poliţişti pentru vătămare corporală şi lipsire de libertate, după ce şi-a agresat concubina, s-a aruncat de la etaj în clădirea unde este sediul Parchetului Capitalei, unde fusese dus pentru audieri.

Bărbatul şi-a agresat concubina, pe care a lovit-o, a sechestrat-o şi a pus-o "să drumul la gaze ca să moară amândoi", au declarat susţin surse judiciare. În urma acestor fapte bărbatul a fost reţinut, în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore, de către poliţiştii Secţiei 13 Bucureşti, sub acuzaţiile de lipsire de libertate şi vătămare corporală, informează Medifax.

Poliţiştii l-au dus la Parchetul Judecătoriei sectorului 3, în clădirea căreia se află şi Parchetul Tribunalului Bucureşti şi au propus Parchetului să ceară instanţei emiterea unui mandat de arestare preventivă.

În timp ce procurorul de caz o audia pe concubina bărbatului, acesta era sub garda poliţiei, încătuşat. Reţinutul a forţat apărătoarea casei scării şi s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat un bărbat de 25 de ani s-a aruncat de la etajul cinci, în casa liftului de la Parchetul Capitalei. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis cu hemoragie masivă, dar este conştient.

Acesta a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă SMURD şi dus la un Spitalul Foreasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel