Un bărbat şi fiica lui de şase ani au fost găsiţi spânzuraţi în podul casei din Jimbolia

tata-fiica-spanzurati-jimbolia-3
tata-fiica-spanzurati-jimbolia-3

Caz cutremurător la Jimbolia, judeţul Timiş! Un bărbat şi fiica lui de doar şase ani au fost găsiţi spânzuraţi în podul casei.

[caption id="attachment_94637" align="alignleft" width="300" caption="Foto: Opinia Timișoarei"][/caption] Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era divorţat de trei ani. Prima ipoteză luată în calcul de poliţişti este că tatăl şi-a omorât fiica după care s-a sinucis. Cei doi au fost găsiţi de rude în podul casei. Nu se ştie care sunt motivele care ar fi dus la acest gest. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Rudelor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat, pentru că, spun ele, bărbatul nu a avut niciodată astfel de tentative de suicid şi nici nu avea un comportament neadecvat.

Fetiţa de şase ani era încredinţată spre creştere tatălui. Bărbatul era divorţat de mai bine de trei ani. Fetiţa era singurul copil al cuplului.

Mama fetiței spânzurate este în stare de șoc: “Copilul meu nu merita o asemenea soartă!”

Vestea ca micuta a fost spanzurata de propriul tata a cazut ca un trasnet asupra mamei. Femeia, in varsta de 27 de ani, a venit intr-un sufleta sa afle ce s-a intamplat. Spune ca nu avea de gand sa plece nicaieri si ca cele sustinute de rudele barbatului sunt simple nascociri. “Am tot ce imi trebuie aici in Jimbolia, afacere, casa, de toate. Nu voiam sa plec cu copilul din tara. Voiam doar sa o tin o luna cu mine peste vara. A fost un tata bun pentru copilul meu, dar fata mea nu merita o asemenea soarta”, a declarat mama fetitei, pentru opiniatimisoarea.ro .

Unchiul copilei, dinspre mama, este convins ca barbatul a omorat copilul ca sa nu i-l lase femeii peste vara asa cum convenisera. “De asta a omorat-o, ca sa nu i-o lase. Vroia sa o tina o luna cu ea. Si uite ce nenorocire s-a intamplat“, a declarat fratele mamei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel