Un câine a plecat de acasă la restaurant. "Unii îl mângâiau, alții îl ocoleau, cineva chiar a sunat la 112". Ce a făcut un polițist - Foto

Un polițist din Constanța a avut parte de o intervenție mai puțin obișnuită.

Un polițist din Constanța a avut parte de o intervenție mai puțin obișnuită, după ce un câine a plecat de acasă la restaurant. Patrupedul  stătea cuminte în fața unui local când cineva a sunat la 112. Gabriel a intervenit la fața locului și a încercat să îl convingă pe câine să plece de acolo. Ulterior a fost găsit și stăpânul animalului care a primit o amendă pentru că nu și-a supravegheat mai atent prietenul. Întâmplarea a fost povestită pe pagina de Facebook a Poliției Române.

"Pare mare și fioros, dar era tare cuminte. Chiar și așa, parcă nu ai vrea să te întâmpine sâmbătă seara la restaurant… Unii îl mângâiau, alții îl ocoleau, cineva chiar a sunat la 112. Gabriel, colegul nostru din Constanța, a preluat cazul. Câinele din fotografii era, într-adevăr, blând. Dar tare încăpățânat! Invitat la o plimbare, a răspuns cu un refuz.

"Gabriel, iubitor de animale și cunoscător al acestor rase de câini, a conturat un scenariu"

Gabriel a insistat… I-a oferit și o friptură, că doar era la restaurant. Refuz total! Deplasarea părea imposibilă. Gabriel, iubitor de animale și cunoscător al acestor rase de câini, a conturat un scenariu. A improvizat o zgardă și a deschis ușile din spate pentru o… invitație largă în mijlocul de transport.

Câinele s-a agitat puțin, dar până la urmă s-a făcut comod. A primit muzică și a avut parte de o conversație plăcută până la medicul veterinar. Aparențele n-au înșelat. Chiar dacă nu a fost invitat, s-a prezentat în stare bună la restaurant. Era bine îngrijit și destul de manierat.

Cu toate acestea, Gabriel le-a spus tuturor celor care-l mângâiau că ar face bine să fie prudenți. Cu ajutorul medicului veterinar, polițistul i-a aflat identitatea. În două minute, s-a prezentat și stăpânul. Cu scuze și mulțumiri… A plecat acasă însoțit de câinele său și de o sancțiune! Un astfel de câine are un regim special, cu siguranță nu trebuie să-l întâlnim în fața unui restaurant!", a scris Poliția Română pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel