Un câine tuns ca un personaj din Star Wars fură spectacolul online – dar nu pare deloc încântat /VIDEO

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm

Într-o lume în care videoclipurile cu animale drăgălașe sunt la ordinea zilei, un patruped a reușit să devină vedeta momentului pe internet.

Citește și: Ce trebuie să faci atunci când animalul de companie îți distruge casa

De această dată nu e vorba de vreo năzbâtie obișnuită, ci de o tunsoare neobișnuită care l-a transformat pe câine într-un mini Chewbacca din “Războiul Stelelor”. Singura problemă? Câinele pare complet dezamăgit de noul său look galactic!

Hairstylistul patrupedului a vrut să facă un gest creativ și a decis să-l tundă pe bietul câine în stilul celebrului Chewbacca. Rezultatul a fost unul adorabil – pentru noi, oamenii – dar câinele nu pare să fie pe aceeași lungime de undă. Expresia sa demoralizată a furat atenția internauților, iar videoclipul cu tunsoarea sa stelară a devenit rapid viral.

După ce câinele a fost prezentat online, reacțiile au fost pe măsură. Internauții au izbucnit în râs la vederea feței dezamăgite a cățelului și au inundat comentariile cu mesaje amuzante și inimioare. Chewbacca sigur ar fi mândru, dar acest câine pare gata să-și sune avocatul.

Ce părea a fi o simplă vizită la salonul de grooming s-a transformat într-un hit online, iar câinele nostru, deși nu e foarte impresionat de noua sa imagine, a reușit să aducă un val de veselie pe rețelele sociale. Clipul continuă să strângă vizualizări și distribuiri, iar expresia resemnată a patrupedului a adus un zâmbet pe fețele tuturor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paw Posing (@paw.posing)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel