Un camion s-a prăbușit în Dunăre de pe un pod. Corpul șoferului a fost descoperit de scafandri după ore de căutări

Sursa Foto: captură video Antena 3 CNN
Sursa Foto: captură video Antena 3 CNN

Un camion a plonjat în Dunăre noaptea trecută, după ce a distrus parapetul de protecție pe DN 6, în zona viaductului Bahna, între Drobeta Turnu Severin și Orșova. Șoferul a fost căutat de scafandri timp de mai multe ore, iar corpul său a fost descoperit marți dimineață.

Este în curs o investigație pentru a determina cauza acestui accident. Conform martorilor care au asistat noaptea trecută la momentul în care camionul a lovit parapetul și a căzut în Dunăre, există o mare probabilitate ca șoferul să fi ațipit la volan, ceea ce a dus la producerea impactului.

Scafandrii au căutat șoferul pe tot parcursul nopții, iar în dimineața aceasta trupul său a fost descoperit. O investigație este în desfășurare pentru a determina cauza accidentului rutier.

Pare că șoferul se aflase în Drobeta Turnu Severin cu camionul încărcat cu cablaje electrice și intenționa să ajungă în Arad, locul său de domiciliu. Este vorba despre un individ în vârstă de 42 de ani.

Până în prezent nu este clar dacă camionul va fi extras din Dunăre, deoarece în acea zonă nu poate ajunge o macara pentru a-l ridica din apă, conform Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel