Un cartier al săracilor din Chile a ars în totalitate / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Peste 100 de locuințe din Chile au fost distruse de un incendiu care a cuprins un cartier din Iquique.

Peste 100 de case au fost distruse luni, după ce un incendiu a cuprins un cartier sărac din Iquique, Chile. Autoritățile au spus că nu este cunoscută cauza incendiului, dar nu au fost raportate răniți în incendiu, scrie YahooNews.

Youtube video image

„Aproximativ 100 de case au fost arse de incendiu în Laguna Verde și au fost peste 400 de victime”, a raportat Delegația Prezidențială Regională a regiunii Tarapacá, la aproximativ 1.790 km nord de Santiago. Noaptea s-a raportat că focul a fost „controlat” dar nu stins și există în continuare riscul de extindere.

Între timp, pompierii au întâmpinat mari dificultăți în combaterea flăcărilor din cauza lipsei de apă din zonă, ceea ce a făcut imposibilă alimentarea autocisternelor.

Alvaro Hormazábal, directorul Biroului Național de Urgență al Ministerului de Interne din regiunea Tarapacá, a declarat că incidentul a izbucnit luni după prânz și a avertizat că nu există apă pentru a-l stinge, mai scrie Archyde.

Cel puțin 19 persoane, dintre care 9 copii, au murit în urma unui incendiu din orașul New York

Cel puțin 19 persoane au murit, printre care și 9 copii, după ce un bloc turn din Bronx, New York, a luat foc. Potrivit NBC New York, autoritățile spun că este cel mai grav eveniment de acest fel din ultimele trei decenii.

„Este unul dintre cele mai grave incendii pe care le-am avut în era modernă în orașul New York”, a spus primarul Eric Adams, într-o conferință de presă susținută la câteva ore după tragicul eveniment.

Șeful pompierilor din urbea americană a spus că 63 de persoane au primit îngrijiri medicale după ce au fost expuși focului și fumului. Cel puțin 32 dintre aceștia au fost duși la cinci spitale diferite din Bronx, fiind în stare gravă. Alte 9 persoane aveau o stare gravă, dar stabilă (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel