Un cetăţean uzbec riscă 10 ani de închisoare pentru că l-a ameninţat cu moartea pe Obama

obama a dat asigurari ca SUA va iesi din criză
obama a dat asigurari ca SUA va iesi din criză

Studentul uzbec, Ulugbek Kodirov, a ameninţat că îl ucide pe liderul american, Barack Obama, fiindcă autorităţile americane doreau să îl expulzeze, pentru că îi expirase viza de şedere în SUA. Acesta a fost arestat după ce a achiziţionat o mitralieră de la un agent al forţelor de ordine care acţiona sub acoperire.

Studentul uzbec a fost inculpat marţi pentru că a ameninţat de patru ori că îl va ucide pe preşedintele american, în cursul săptămânii care a precedat arestarea sa. El este de asemenea acuzat că deţinea ilegal o armă automată şi o grenadă, informează Mediafax.

"Kodirov riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare pentru fiecare dintre ameninţările pe care le-a proferat împotriva preşedintelui şi maximum zece ani de închisoare pentru fiecare dintre inculpările legate de arme", au precizat autorităţile.

Ulugbek Kodirov a sosit în Statele Unite în iunie 2009, cu o viză de student. Dar viza i-a fost retrasă după mai puţin de un an, pentru că nu se înscrisese la nici o instituţie de învăţământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel