Un copil de 11 ani a murit înecat în Constanța. Fusese dat dispărut de părinți

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un copil de doar 11 ani, care fusese dat dispărut de părinți, a fost găsit în apă, în stare de inconștiență. 

Un copil de 11 ani s-a înecat duminică în mare la Constanţa, în zona plajei Zoom Beach, anunță Agerpres. 

Iniţial, copilul a fost dat dispărut. ”Copil în vârstă de 11 ani dispărut de aproximativ 30 de minute în Constanţa, zona plajei Zoom Beach. Intervin o autospecială ASAS Fripis şi echipajele de poliţie”, anunţa ISU Constanţa.

Ulterior, băiatul a fost scos din apă în stare de inconştienţă, fiind supus manevrelor de resuscitare. ”Din păcate, a fost declarat decedat”, a precizat sursa citată.

De ce Marea Neagră este periculoasă

Mare atenție când plecați pe Marea Neagră cu barca. Totul se poate schimba în doar câteva ore și marea poate deveni periculoasă pentru turiști. Acest lucru l-a subliniat și Dumitru Marius Coțofan, din cadrul ANM, în interviul acordat DCNews. El a amintit evenimentul tragic din 2019 când marea a devenit brusc agitată și a scufundat o barcă. 

”Trebuie să recunoaștem, Marea Neagră este o mare închisă care se montează foarte repede și care, mai ales în perioadele de instabilitate atmosferică, pot să creeze probleme și ne amintim cu tristețe de 2019, martie, când am avut două decese la Mangalia. În 2-3 ore s-a montat marea și s-au scufundat cu o barcă de pescuit. Aceste perioade trebuie evitate, când știm că avem în avertizări posibilitatea de instabilitate atmosferică” a atenționat directorul C.M.R. Dobrogea din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, Dumitru Marius Coțofan, pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel