Un copil de doi ani a căzut de la etajul 4, la Sibiu. S-a oprit pe sârmele de uscat rufe

Un copil de doi ani a căzut de la etajul 4, la Sibiu. FOTO: Freepik @stefamerpik
Un copil de doi ani a căzut de la etajul 4, la Sibiu. FOTO: Freepik @stefamerpik

Un copil de numai doi ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Sibiu. A fost salvat de sârmele de uscat rufe din fața blocului.

Un copil de numai 2 ani a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul patru al unui bloc aflat pe strada Oslo din municipiul Sibiu, a anunţat, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, scrie Agerpres.

”Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgenţă în municipiul Sibiu, strada Oslo, unde un băiat, în vârstă de 2 ani, a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul 4 al unui bloc. Din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din faţa blocului, iar mai apoi pe pământ”, precizează ISU.

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conştientă, fără traumatisme vizibile şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigaţii de specialitate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în apartament se mai aflau cei doi părinţi şi un alt minor, în vârstă de 6 ani.

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident”, au menţionat poliţiştii.

Citește și: Copil de trei ani, prăbușit pe platforma blocului, în București, după ce a căzut pe geam

Reamintim cazul șocant al gemenilor de 2 ani și o lună care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești și care au căzut direct pe asfalt, dar în ciuda eforturilor paramedicilor, copii nu au putut fi salvați. În acest caz, mama copiilor, care la momentul incidentului se afla în casă, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel