Un copil de numai 10 ani, bătut în parc de un jandarm din Argeș. De la ce a pornit totul

FOTO: Freepik @Queenmoonlite St
FOTO: Freepik @Queenmoonlite St

Un baiat de 10 ani a fost agresat de un jandarm din Argeș. Acesta din urmă este cercetat de polițiști.

Un șef din Jandarmerie este cercetat de polițiști după ce ar fi bătut un copil de numai 10 ani, într-un parc din Curtea de Argeș.

Jandarmul se afla în timpul liber și a vrut să îi dea o lecție băiatului, pentru că a fost răutăcios cu fiul acestuia, notează Realitatea Plus.

Mai mult decât atât, jandarmul a încercat să îl mituiască pe tatăl copilului agresat ca să nu se afla despre acest incident.

Potrivit sursei menționate, incidentul a avut loc într-un parc din Curtea de Argeș, unde mai mulți copii se plimbau cu bicicletele. Băiatul jandarmului se juca cu prietenii săi, când cadrul militar s-ar fi ridicat de la masa unui bar din zonă, unde se afla și s-a repezit spre copii, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi lovit și strâns de gât.

De frica unui pedepse, copilul bătut a ascuns acest incident de părinții săi, însă a ajuns la spital, unde personalul medical a alertat Poliția.

Jandarmul a luat legătura cu tatăl copilului bătut și l-a rugat să nu depună plângere.

”Băiatul meu era înțepenit în zona gâtului și nu mai putea să întoarcă capul. Trebuia să se întoarcă cu totul.

L-am dus la spital, la Curtea de Argeș, iar medicii care l-au consultat au anunțat imediat Poliția. A fost nevoie să venim cu el la București, la Spitalul dr. Bagdasar Arseni, unde i-am făcut RMN.

Din fericire, nu are nimic de ordin fizic, dar a rămas cu sechele și necesită consiliere psihologică.

Individul care mi-a agresat fiul, despre care am auzit că este cadru militar, ofițer cu funcție de conducere în cadrul Jandarmeriei, a încercat deja să mă contacteze, prin intermediul mai multor persoane, care mi-au transmis că mă roagă să-l iert.

Din păcate pentru el, este vorba despre copilul meu, așa că plângerea își va urma cursul. În curând va fi depus la dosar și certificatul medico-legal”, a declarat tatăl băiatului agresat, potrivit Știrile Kanal D.

Potrivit presei locale, Jandarmeria Argeș transmite că așteaptă rezultatele anchetei, apoi va lua măsuri.

Citește și: Mesaj în lacrimi pentru autoritățile române. Prietena tânărului ucis în accidentul de la 2 Mai: Plecăm din cauza voastră, pentru că nu puteți să ne oferiți un trai decent și sigur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel