Un copil de patru ani, căzut de la etajul 4, transportat la spital. Mama a suferit atac de panică

FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Un minor de 4 ani ar fi căzut de la etajul 4 peste o platformă de la etajul 1. Copilul, dar și mama acestuia sunt spitalizați.

Un minor în vârstă de 4 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din Buzău cu traumatisme după ce a căzut, luni, de la etajul patru al unui bloc din municipiu pe o platformă, a anunțat ISU Buzău, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de Poliție și echipaje ale ISU. Din primele informații se pare că minorul, care se afla în locuință cu bunica lui, s-ar fi urcat pe o masă, apoi pe fereastră, de unde ar fi căzut în exterior.

”Pompierii buzoieni au intervenit pentru salvarea unui minor în vârstă de aproximativ 4 ani, situat pe o terasă la etajului 1 al unui bloc de locuințe, în urma căderii de la înălțime, conform informațiilor primite de la solicitant.

La fața locului au sosit în scurt timp 1 autospecială de stingere dotată cu diverse echipamente de salvare, o autospecială de descarcerare, o autoscară, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Salvatorii s-au mobilizat și au ajuns în timp util la minorul conștient, ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ, ce i-a acordat îngrijiri medicale de urgență, fiind transportat ulterior la Unitatea de primiri Urgențe (UPU) Buzău.

La fața locului au fost identificate două persoane de sex feminin cu atac de panică, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale. Ulterior mama copilului a fost transportată la spital iar bunica acestuia a refuzat transportul”, informează ISU Buzău.

După ce a ajuns la UPU, copilul a fost preluat de medici, în acest moment starea lui fiind stabilă.

”Starea copilului este stabilă la momentul actual, este în investigații, a ajuns cu un minim epistaxis, dar este oprit, în rest nu a părut că are alte traumatisme evidente. La acest moment starea este stabilă, făcând obiectul unor investigații medicale”, a declarat medicul-șef al UPU-SJU Buzău, Nicoleta Popescu, citat de Agerpres.

Inspectoratul de Poliție Județean desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a survenit vătămarea copilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel