Un copil s-a lăsat mușcat de păianjenul Văduva Neagră pentru a se transforma în Spiderman

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Bolivia a asistat recent la un incident îngrijorător care evidențiază pericolele potențiale la care sunt expuși copiii din cauza supereroilor din desenele animate. Un băiețel de 8 a vrut să devină Omul Păianjen și s-a lăsat mușcat de un păianjen Văduva Neagră, fapt ce a determinat transportul de urgență la spital.

Copilul, inspirat de emblematicul Om Păianjen (Spiderman), și-a propus să dobândească superputeri printr-o mușcătură de păianjen. Cu toate acestea, consecințele s-au dovedit a fi mult mai periculoase decât ar fi putut anticipa, conform news18.

Rapoartele dezvăluie că băiatul s-a aventurat în apropierea unui râu adiacent casei sale din Bolivia. După ce a văzut un exemplar de Văduvă Neagră, copilul a crezut că mușcătura lui l-ar putea transforma în Omul Păianjen. În încercarea de a dobândi superputeri, el a ridicat fără teamă păianjenul și l-a lăsat să-l muște de dosul palmei.

Păianjenul Văduvă Neagră, cunoscut pentru veninul său puternic, injectează o toxină de 15 ori mai puternică decât veninul șerpilor cu clopoței. Veninul conține o substanță chimică numită alfa-latrotoxină, care declanșează dureri intense și perturbă celulele nervoase, ducând la contracții chinuitoare ale corpului.

La aproximativ trei ore de la incident, băiatul a început să aibă dureri corporale severe și contracții musculare pronunțate. Acesta i-a spus mamei sale despre mușcătura de păianjen. Imediat, mama îngrijorată l-a dus de urgență la cel mai apropiat spital pentru o intervenție medicală de urgență.

Potrivit relatărilor oferite de medicul pediatru Dr Ernesto Vasquez, băiatul se află acum în recuperare. Motivul lui, se pare, a fost să calce pe urmele idolului său Spider-Man și să dețină superputeri cu care să-și poată salva prietenii de pericole. Dr. Vasquez a mai spus că tânărul a fost condus de o dorință inocentă de a imita trăsăturile personajului fictiv.

Mama băiatului a spus că nu bănuia că fascinația lui pentru Omul Păianjen l-ar duce la un experiment atât de riscant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel