Un dascăl de la o biserică din Buzău a fost înjunghiat în timpul slujbei

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un dascăl din Buzău ar fi fost înjunghiat de un individ chiar în biserică.

Un dascăl de la o biserică dintr-o localitate din Buzău a fost înjunghiat de un bărbat chiar în timpul slujbei, transmite Antena 3 CNN. Totul s-ar fi întâmplat după ce dascălul l-a rugat pe individ să iasă din biserică pentru că făcea gălăgie. Bărbatul care a recurs la acest gest ar avea probleme psihice.

"Acest incident grav s-a petrecut în localitatea Puiești din județul Buzău. Acolo a izbucnit un conflict verbal între dascălul de la biserică și un bărbat de 62 de ani care era cunoscut ca având afecțiuni psihice. Acesta a făcut inițial gălăgie în biserică, iar dascălul l-a rugat să părăsească incinta. De aici și până la scandal nu a fost decât un pas. La un moment dat, agresorul a scos arma și l-a înjunghiat pe dascălul de la biserică", a relatat Adriana Drăghici, corespondent Antena 3 CNN.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, dar și echipe medicale care i-au acordat ajutor dascălului și l-au transportat de urgență la spital. Agresorul se află în custodia poliției în acest moment, iar oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel