Un deputat PNL și-a blocat în trafic fosta soție, i-a lovit mașina și a amenințat-o cu bătaia. A fost deschis un dosar penal

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Deputatului PNL de Brăila George Paladi i s-a deschis un dosar penal pentru amenințări, după un incident în trafic cu fosta sa soție.

Un incident major a avut loc luni, în jurul orei 13:00, pe Aleea Cocorilor, în apropierea Școlii nr. 29, din Brăila.

Deputatul George Paladi (PNL), în timp ce conducea, a blocat vehiculul fostei soții în trafic, a provocat o coliziune cu mașina ei și a amenințat-o cu violența. Incidentul ar fi fost generat de un conflict de familie, având în vedere că cei doi au copii împreună.

Vehiculul femeii a suferit daune în urma incidentului, iar ea a apelat la numărul de urgență 112.

Fosta soție a deputatului liberal a informat autoritățile că bărbatul a amenințat-o că o va lovi și apoi a blocat-o în trafic

Fosta soție a deputatului liberal a informat autoritățile că bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a amenințat-o că o va lovi și apoi a blocat-o în trafic, colizionând cu vehiculul ei.

”La data 14 octombrie a.c., la ora 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț.

La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul,  provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta.

Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației”, anunță IPJ Brăila.

George Paladi a primit două amenzi din partea poliției

Informații din surse judiciare au transmis către publicația locală DEBRAILA.ro că George Paladi a primit două amenzi din partea poliției: una de 200 de lei pentru încălcarea unor reglementări privind conviețuirea socială, ordinea și liniștea publică, iar alta de 600 de lei pentru abateri de la normele de circulație. De asemenea, deputatul a fost privat de dreptul de a conduce timp de 60 de zile.

Mai mult decât atât, oamenii legii au deschis dosar penal pentru amenințare.

Se pare că, în această situație, nu a fost emis un ordin de protecție temporar, având în vedere că polițiștii au concluzionat că nu există un pericol iminent. Cu toate acestea, conform normelor legale, fosta soție a parlamentarului a fost informată că are dreptul să ceară instanței un ordin de protecție.

Traseism politic 

George Adrian Paladi a fost votat ca deputat în 2020 pe lista PSD Brăila, dar, cu un an și jumătate în urmă, s-a alăturat PNL Brăila. Înainte de aceasta, între decembrie 2017 și decembrie 2019, George Adrian Paladi a deținut funcția de prefect al județului.

La începutul anului 2023, Paladi a participat la alegerile pentru funcția de președinte al PSD Brăila, însă a fost învins de Francisk Iulian Chiriac, care este președintele Consiliului Județean.

Ulterior, deputatul s-a alăturat grupului liberalilor, iar această mutare politică a fost anunțată, într-o conferință de presă, de Alexandru Popa, liderul PNL Brăila. Odată cu Paladi, Daniela Bordea, fost consilier județean PSD și considerată o persoană apropiată parlamentarului, s-a alăturat și ea PNL.

Înainte, Paladi a fost angajat la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, iar în 2017 a fost numit prefect al județului Brăila. Mass-media locală a raportat că deputatul ar fi avut o conexiune strânsă cu Mihai Tudose, care provine din același județ.

Reacția debutatul PNL 

”Nu aș vrea să comentez prea mult despre asta, este vorba de o problemă personală. Legat de accident, vă pot spune că ea m-a lovit pe mine, nu eu pe ea. În fotografii se poate observa că mașina mea este lovită în spate, iar pe lateral există o dungă pe întreaga lungime a autoturismului. Dacă eu pot face asta în mișcare… Oricum, justiția va stabili exact cine este vinovat”, a precizat deputatul, potrivit G4Media.

„Sunt un om onest, bine pregătit. Da, este adevărat că sunt finul domnului Tudose. Nu a fost însă un avantaj. Vă spun că sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat în mediul privat”, a precizat George Adrian Paladi, conform debraila.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel