Un dinozaur de 10 metri a luat foc la Dino Parc Râșnov. Nu au fost raportate victime

Sursa foto: Captură video
Sursa foto: Captură video

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-masă, în incinta Dino Parc Râşnov, după ce un exponat, un dinozaur de 10 metri, a luat foc, a informat ISU Braşov.

Un dinozaur din incinta Dino Parc Râșnov, cu o înălțime de 10 metri, a luat foc în cursul zilei de sâmbătă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj al SMURD, fiind alertaţi, de asemenea, pompierii voluntari de la Râşnov.



”În jurul orei 17.10, am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu izbucnit în incinta Dino Parc, din Râşnov. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

De asemenea, a fost alertat şi SVSU Râşnov. Sosite la faţa locului, echipajele operative au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la dinozaur de 10 m. Datorită intervenţie prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat şi lichidat în cel mai scurt timp posibil", a transmis ISU Braşov, potrivit Agerpres.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în cel mai scurt timp posibil datorită intervenției prompte a pompierilor. Nu au fost raportate victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel