Un bărbat și-a ucis copiii. Face trimitere la conspirațiile Illuminati și QAnon: Vor deveni monștri

Pexels
Pexels

Un bărbat și-a ucis copiii, după ce susține că ar fi fost ”iluminat de teoriile conspirației”. 

Un bărbat din California a mărturisit că și-a ucis cei doi copii mici, spunându-i unui investigator FBI că ar crede că ”vor deveni monștri, așa că trebuie să-i omoare”, potrivit unei plângeri penale depuse miercuri.

Matthew Taylor Coleman, instructor al școlii de surf din Santa Barbara, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat de uciderea celor 2 copii, după ce i-ar fi luat pe fiul său de 2 ani și fiica sa de 10 luni în Mexic și i-ar fi ucis, potrivit unei declarații depuse ca parte a unei plângeri penale federale și o declarație din partea Procuraturii SUA pentru Districtul Central din California.

Oprit pentru interogare la frontiera SUA-Mexic, Coleman le-ar fi spus anchetatorilor că a omorât copiii cu o armă de pescuit cu suliță, apoi și-a ascuns cadavrele, scrie CNN

Iluminat de teorii ale conspirației

Coleman a vorbit autorităților despre faptul că este „luminat de teoriile conspirației QAnon și Illuminati”, și a spus inclusiv că avea viziuni că soția sa, care „posedă ADN de șarpe și pe care l-a transmis copiilor săi”, spune acesta în declarație

Coleman a fost reținut la graniță și transportat la o închisoare locală de către autorități. CNN investighează pentru a stabili dacă Coleman este reprezentat legal. El a fost programat pentru o primă înfățișare în fața instanței miercuri în Curtea Districtuală SUA din Los Angeles, a declarat Procuratura SUA.

Și-a luat copiii de acasă

Poliția din Santa Barbara a fost inițial alertată, sâmbătă, 7 august, de soția lui Coleman, care a spus că bărbatul a luat copiii pe care i-a dus spre o destinație necunoscută și nu răspunde la mesajele text, conform declarației. Ea a spus poliției că nu crede că viața copiilor este în pericol și a cerut poliției să vorbească cu Coleman, care nu a răspuns nici la apelurile poliției.

A doua zi, conform declarației, soția lui Coleman și un ofițer de poliție au folosit aplicația „Găsește-mi telefonul” de pe laptop pentru a stabili că telefonul lui Coleman a fost depistat ultima dată în Rosarito, Mexic, chiar la sud de Tijuana, în Baja California, de-a lungul graniței mexicane cu SUA.

Acesta s-a întors în SUA, luni, în jurul orei 13. Când vehiculul a fost oprit la graniță, Coleman era singurul ocupant, se specifică în declarație. Oamenii legii mexicani au fost înștiințați cu privire la copiii dispăruți și, conform declarației, poliția din Rosarito a confirmat că doi copii care se potriveau cu descrierea au fost găsiți morți în acea dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel