Un elicopter militar străin s-a prăbușit, miercuri, în apropierea orașului croat Drnis, a anunțat Ministerul croat al Apărării, iar un raport sugerează că ar fi un elicopter maghiar.
„Nu este un elicopter care aparține Croației. Detaliile accidentului vor fi împărtășite ulterior, se arată într-un comunicat al ministerului.
Josip Brozicevic, șeful Departamentului de Căutare și Salvare, a declarat că la bordul elicopterului se aflau trei persoane, iar cadavrele a două dintre ele au fost găsite.
Căutarea persoanei dispărute continuă.
Potrivit radiodifuzorului regional N1, elicopterul aparține armatei maghiare care se află în prezent în Croația pentru antrenamente, potrivit aa.com.tr.
O explozie a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00, pe strada Saint-Jacques din arondismentul 5 din Paris, potrivit Le Figaro.
Potrivit sursei, fațada unei clădiri s-a prăbușit pe șosea. Un raport provizoriu arată că patru persoane se află în stare critică.
Viceprimarul arondismentului 5, Édouard Civel, precizează pe Twitter: „cladirile sunt în flăcări” în urma unei „explozii de gaz”. ... Citește mai mult AICI.
Dr. Constantin Ciorobea, contraamiral de flotilă, a vorbit despre submersibilul dispărut în apropierea epavei Titanicului.
Contraamiralul de flotilă Dr. Constantin Ciorobea a avut o intervenție la Antena 3 CNN, în care a emis mai multe ipoteze privind soarta submersibilului Titan și a spus de ce șansele ca pasagerii acestuia să mai poată fi găsiți în viață sunt extrem de mici.
„La acea adâncime avem pe un centimetru pătrat al submersibilului Titan, două tone de presiune exercitată. Vorbim de o presiune imensă. În acest condiții, chiar dacă va fi identificat, el trebuie ridicat la suprafață. Nu se poate face transnfer de persoane la acea adâncime. De altfel, construcția lui, așa cum a fost gândit, nu permite să fie transferați oamenii. Practic, aceștia sunt închiși în submersibil în momentul în care acesta pleacă în misiune.
Ar mai fi de punctat un aspect. Misiunea în sine este calculată pentru 8 ore. La toate aceste condiții de temperatură, presiune, condițiile de viață sunt doar pentru 8 ore. ... Citește mai mult AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News