O masă de la McDonald’s nu este completă fără o băutură rece. Cu toate acestea, un fost manager de restaurant al fast-food-ului a declarat că o băutură din meniu nu ar mai trebui comandată vreodată de clienți.
Fosta angajată a McDonald’s, Nicole Weiser, și-a împărtășit cunoștințele „din interior” într-un videoclip pe TikTok care a devenit viral și pe YouTube, descoperit și preluat de New York Post.
„Am fost manager la un McDonald’s”, a explicat Weiser. „Am lucrat acolo vreo trei ani.”
În timpul mandatului ei, la fața locului erau două bidoane de ceai care măsurau 18 litri: un bidon roșu pentru ceai dulce și un bidon verde pentru ceai neîndulcit.
Până când Weiser a știut cum se preparau băuturile, se răsfăța ocazional cu o ceașcă de ceai dulce, dar obiceiul ei a dispărut imediat ce s-a angajat.
„Pentru fiecare 18 litri din bidonul roșu, ceaiul dulce, se folosea o pungă plină de zahăr”, a dezvăluit Weiser. „Aproape 500 de grame de zahăr la 3 litri și jumătate de ceai.”
„Am încetat să beau ceai după ce mi-am dat seama de asta”, a confirmat ea. „Este aiurea.”
The Sun a contactat McDonald’s și a solicitat mai multe informații nutriționale.
În secțiunea de comentarii, internauții au exprimat un amestec de groază față de conținutul de zahăr din băutură și indiferență față de încărcătura calorică și nutrițională.
„A ști că ceva este cu adevărat dulce este diferit de a ști exact cât zahăr este în produs”, a scris un internaut citat de NY Post.
„Am lucrat acolo când eram adolescent și când am fost învățat cum să fac ceaiul dulce, am îngițit în sec”, a adăugat un fost angajat.
„Rezumați-vă la apă, indiferent de locul în care vă aflați”, a sfătuit un alt utilizator.
Unii erau neîncrezători că Weiser nu-și dăduse seama cât de mult zahăr era în băutură încă de la bun început.
„Nu putea să guste cât de dulce era înainte de a învăța rețeta?” a întrebat un critic.
„Asta ne place de fapt. Este cu adevărat un ceai DULCE”, a scris un utilizator care a crescut în Sudul Americi (acolo unde rețeta de ceai este o tradiție). „Ceaiul este precum cel pe care îl făcea bunica mea pentru cina de duminică.”
„La fel de dulce cum îl face orice bucătărie din sud”, a fost de acord altul.
Un alt internaut a făcut o recomandare pentru iubitorii de ceai care sunt dispuși să facă compromisuri.
„Dacă nu vă place, amestecați jumătate de ceai dulce/jumătate neîndulcit”, a sugerat acesta.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu