Un înger la Holland’s Got Talent - VIDEO

Amira Willighagen
Amira Willighagen
A ridicat sala în picioare la unul dintre cele mai cunoscute concursuri. Specialiştii spun despre ea că „trebuie să o asculţi cum cântă ca să realizezi că ea chiar există!”.
Se numeşte Amira Willighagen, are numai nouă ani şi a lăsat pur şi simplu mască juriul când a început să cânte. Micuţa s-a prezentat pe scena emisiunii Holland’s Got Talent în urmă cu câteva zile, unde a impresionat cu vocea sa de aur. Nimeni nu se aștepta la o asemenea voce mare la o copilă atât de tânără, nici măcar jurații care au rămas înmărmuriți, încă de la primele acorduri ale ariei Laurettei ,,O mio babbino caro” din opera Gianni Schicchi a lui Puccini, pe care micuța concurentă a ales-o să o interpreteze pe scena concursului.
La fel de surprinzător este și faptul că Amira este un  copil auto-didact, ea folosind tutoriale de pe YouTube pentru a învăța cum să cânte, scrie Huffington Post. Înregistrarea din concurs a fost postată pe YouTube în urmă cu câteva zile și deja a strâns peste două milioane de vizualizări.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel