Un ingredient pe care îl găsești în orice mâncare duce la cancer

restaurant
restaurant

Există un ingredient periculos pe care îl găsim în multe alimente și care ne afectează pe termen lung.

Hamburgerii, shaorma, pâinea, castraveții murați, cartofii prăjiți, chiar și prăjiturile conțin un ingredient periculos. Este vorba de sare.

Aceste alimente pe care românii le consumă din plin au un procent ridicat de sare. Ingredientul folosit într-un gramaj mai mare decât media recomandată - 6 grame/zi - poate duce la cancer.

Ce trebuie să faceți pentru a preveni astfel de probleme

Cheia este în cantitate. Dacă micșorați cantitatea de sare consumată pe zi scădeți și riscul de îmbolnăvire de cancer la stomac. În Marea Britanie, de exemplu, s-ar putea preveni unul din şapte cancere la stomac daca s-ar reduce consumul de sare. Acest ingredient duce și la creşterea tensiunii. De asemenea, duce și la boli de inimă şi accident vascular cerebral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel