Un jandarm şi iubita acestuia, acuzaţi că ar fi racolat două adolescente şi le-ar fi obligat să se prostitueze

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava a fost plasat sub control judiciar sub acuzaţia de trafic de minori, după ce împreună cu iubita sa ar fi racolat două minore şi le-ar fi obligat să se prostitueze, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Ancheta este derulată de procurorii Biroului Teritorial Suceava al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), care au dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi. Iniţial, jandarmul, în vârstă de 39 de ani, şi iubita sa, de 20 de ani, sa au fost reţinuţi, însă faţă de ei a fost luată măsura controlului judiciar.

Faptele s-au petrecut în 2016 şi 2017, iar fetele racolate aveau vârsta de doar 15 ani.

IJJ Suceava a emis, miercuri, un punct de vedere faţă de informaţiile acest caz, precizând, totodată, că militarul şi-a prezentat demisia.

"IJJ Suceava a colaborat cu instituţiile care au efectuat cercetările în cazul în care este implicat plutonierul major în rezervă L.G.M. După reţinerea la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava în ziua de 25.09.2019, subofiţerul a solicitat prin raport personal trecerea în rezervă prin demisie, iar din data de 26.09.2019 nu mai este angajat al unităţii. Conducerea IJJ Suceava nu tolerează un comportament neadecvat al personalului şi de fiecare dată când ia la cunoştinţă despre săvârşirea de către angajaţi, a unor abateri de la normele legale, se dispune măsura sesizării instituţiilor abilitate", susţin reprezentanţii Jandarmeriei din Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel