Chef Florin Dumitrescu și reprezentanții unui restaurant din Elveția, specializat în fripturi de vită, au fost portagoniștii unui scandal.
Totul după ce Florin Dumitrescu le-a atras atenția că modul în care ei gătesc mâncarea ar putea fi toxic, ulterior fiind blocat pe Instagram de aceștia.
”Deci nu pot să cred că ăstia de la Beef, ăștia de la cârciuma din Elveția care afumă carnea în Jasper ca la nebuni și-au închis pagina de Instagram. Ei mi-au trimis mie un mesaj de rahat. Eu n-am zis nimic, le-am zis doar că de aia prefer Big Green Egg. Am avut discuția asta cu Iosif (Ștefănescu, n.r.) la el la cârciumă la Osho, unde el a încercat luni de zile tot felul de teste cum să nu îi mai afume grătarul și a reușit omul, într-un final, să nu-i mai afume grătarul, că mâncarea la Osho e foarte bună”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram, potrivit ciao.ro.
”Da mă, mi-am luat block, nu cred. Mi-am luat block de la un restaurant din Elveția. Îmi cer scuze. Ba nu, nu-mi cer scuze. Ați fost nesimțiți! Am crezut că mi-au dat block inițial, nu știu dacă am avut block până acum, dar nici de pe telefonul Cristinei nu i-am găsit. E o cretinătate, dacă ar fi să îmi închid pagina de Instagram pentru fiecare mesaj cu o părere pe care l-am primit… Doamne ferește! Îți dai seama, aveam beef cu un restaurant din Elveția, steak house. Chiar îmi plăcea, păcat! Dar pe bune, nu lăsați carnea în fumul ăla, că e toxic”, a mai spus Florin Dumitrescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News