Un microbuz și un autotren, implicate într-un accident grav, la Suceava. A fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție / Foto în articol

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Un microbuz, în care se aflau 9 persoane, și un autotren au fost implicate într-un accident rutier. O persoană a fost transportată la spital.

UPDATE 2: ”Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, transmite ISU Suceava.

UPDATE 1: ”În microbuz se aflau 9 persoane, neîncarcerate. Echipajele medicale și paramedicale au evaluat persoanele implicate în accident, însă doar patru au necesitat îngrijiri medicale. După evaluarea celor patru victime, doar una singură va fi transportată la spital. 

Celelalte trei refuză transportul la o unitate spitalicească. Toate victimele sunt conștiente și cooperante”, a transmis ISU Suceava.

Știre inițială

Un microbuz și un autotren au fost implicate într-un accident rutier în localitatea suceveană Prisaca Dornei, pe DC 17, transmite IGSU. Potrivit sursei, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

FOTO: ISU Suceava

”La fața locului salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple. În sprijin, au fost trimise la caz și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță”, au transmis reprezentanții ISU.

Misiunea este în dinamică. 

FOTO: ISU Suceava

”Nu sunt persoane încarcerate, iar în evaluare medicală se află 4 victime. Microbuzul este răsturnat pe o parte, în afara părții carosabile”, se mai arată în comunicatul IGSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel