Un militar din Constanța a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a fost lovit de tren

Un militar din Constanța a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a fost lovit de tren / Foto: Pixabay
Un militar din Constanța a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a fost lovit de tren / Foto: Pixabay

Un militar din Constanța a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a fost lovit de tren.

Un militar de la o unitate din Constanța a scăpat cu viață ca prin minune, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un tren marfar, transmite Pro TV. Incidentul s-a întâmplat după ce bărbatul nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să treacă peste calea ferată.

Locomotiva a împins mașina în care se afla acesta mai bine de 50 de metri pe un pod feroviar, iar autoturismul a fost complet distrus. Din mașina militarului nu a mai rămas decât un morman de fiare. Valentin Nicolae a rămas captiv în caroseria distrusă, așa că nimeni nu și-a imaginat că bărbatul poate fi în viață. Totuși, mecanicul de locomotivă a sunat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj ISU Dobrogea.

Salvatorii ajunși la fața locului au tăiat autoturismul bucată cu bucată, ca să ajungă la şofer. Între timp, medicii s-au asigurat că bărbatul este în viață. Astfel, acesta a scăpat ca prin minune în urma acestui accident teribil. Acum militarul este internat în spitalul județean din Constanța, iar medicii spun că avut mare noroc, acum fiind în afara oricărui pericol.

Ce spune mecanicul locomotivei

Mecanicul locomotivei le-a spus anchetatorilor că a frânat cât a putut, înaintea impactului, dar nu a reușit să evite impactul. Mașina a fost împinsă pe podul feroviar aproape 50 de metri.

Potrivit anchetatorilor, militarul venise de pe un drum agricol, dar când a vrut să treacă peste liniile de cale ferată, nu și-a dat seama că terenul este denivelat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel