Un militar ucrainean și-a luat o pauză de la lupte pentru a-și cere iubita în căsătorie. Cum s-a desfășurat totul / VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O tânără care încerca să se evacueze din zona de conflict a fost cerută în căsătorie de iubitul său militar.

Războiul i-a unit. Un militar ucrainean şi-a luat o pauză de la lupte pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Tânăra încerca să se evacueze zona de conflict împreună cu alte câteva persoane. La un moment, maşina în care se aflau toţi a fost oprită de militarii ucraineni, pentru un control de rutină.

"Verificăm. Unde mergeţi? De ce maşina e atât de murdară?"

La un moment dat, în timpul verificărilor, începe să cânte muzica, iar militarul și-a cerut iubita de soție. 

Cei doi îndrăgostiţi au fost felicitaţi de soldații prezenţi acolo în acel moment, dar şi de civilii, care, cel mai probabil, au fost complice la această surpriză, scrie Publika.

Youtube video image

Nuntă pe timp de război. Doi ucraineni s-au căsătorit la unul dintre punctele de control de la intrarea în Kiev

Un cuplul de militari din Ucraina şi-au unit destinele la unul dintre punctele de control de la intrarea în Kiev. Cei doi sunt împreună de mai mulţi ani, iar acum câteva luni au decis să se căsătorească.

Mirii au purtat uniforme militare, iar mireasa a avut voal şi un buchet de flori. Oficializarea căsătoriei a avut loc în prezenţa altor soldaţi, dar şi a mai multor jurnalişti care au filmat evenimentul.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a publicat pe pagina sa de Telegram imagini surprinse în timpul ceremoniei menţionând că viaţa merge înainte şi că armata va apăra copiii şi familiile din Ucraina.

Edilul a menţionat că în ultimele zece zile, în maternităţile capitalei s-au născut 237 de băieţi şi 220 de fete (vezi imaginile AICI).

Cuplul care s-a căsătorit în timpul invaziei face luna de miere în plin război. ”Nimeni de aici nu plânge”

Tinerii care s-au căsătorit chiar în timpul invaziei Ucrainei își petrec luna de miere în buncăre și în plin război. 

La doar câteva ore după nunta lor din prima zi a invaziei Ucrainei, Yaryna Arieva și Sviatoslav Fursin s-au alăturat luptei forțelor naționale. Cuplul urma să se cunune în mai, dar s-au grăbit să se căsătorească la Kiev săptămâna trecută, când Rusia a invadat țara, chiar înainte de a se alătura rezistenței ucrainene.

Purtând jachete de camuflaj și ținând arme în mâini, cuplul i-a relatat lui Don Lemon, de la CNN, despre luna de miere petrecută într-un oraș asediat, unde au luat armele în mână pentru a lupta împotriva trupelor ruse care le invadează patria.

Yaryna a spus că este prima zi de primăvară și, de obicei, oamenii ar semăna floarea soarelui - floarea națională a Ucrainei. În schimb, ei fac parte din rezistența împotriva Rusiei (vezi AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel