Un mort și trei răniți într-un accident rutier, în Timișoara. A fost întocmit dosar penal de ucidere din culpă

FOTO cu rol ilustrativ: Unsplash
FOTO cu rol ilustrativ: Unsplash

Accident rutier grav în Timișoara. Două minore au fost rănite, iar o femeie a decedat. 

O femeie a decedat în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă seară, în Timișoara, iar alte trei persoane, între care două minore, au fost rănite, scrie Agerpres.

Potrivit Poliției Timiș, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timișoara, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe același sens de deplasare, condus de o femeie de 47 de ani.

În urma impactului, o femeie de 49 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani, a decedat, iar șoferul de 57 de ani și două minore de 10 ani și 12 ani, pasagere în celălalt autoturism, au suferit vătămări, cele trei victime fiind duse la spital, arată sursa citată.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara o autospecială cu hidroperforare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ cu medic și o ambulanță SAJ cu asistent, potrivit ISU Timiș.

Citește și: Șofer, prins cu 242 km/h. Titi Aur: Este vinovat parțial. Eu înțeleg tentația de a-ți exploata mașina spre limită pentru a vedea cât bagă la oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel