Un nou monolit misterios găsit în deșertul din Nevada provoacă speculaţii în Statele Unite: "Vedem o mulţime de lucruri bizare, dar uitaţi-vă la asta"

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Un nou monolit a fost găsit în deșertul american Nevada de către autoritățile din Las Vegas, generând speculații în comunitatea online din Statele Unite cu privire la proveniența acestui artefact.

Un obiect geometric dreptunghiular, acoperit complet cu oglinzi, a fost descoperit în acest weekend într-o regiune frecventată de iubitorii de drumeții, la aproximativ o oră cu mașina, spre nord, de Las Vegas.

"Vedem o mulţime de lucruri bizare, (...) dar uitaţi-vă la asta!", a postat poliţia pe reţelele sociale.

Sursa Foto: Poliția din Las Vegas

Speculațiile curg în rândul internauților americani

Această structură neobișnuită este similară cu alte instalații apărute misterios în diverse locații ale lumii începând din 2020. În acea perioadă, un monolit descoperit într-o regiune deșertică din Utah a captat atenția presei în timpul pandemiei de COVID-19. De atunci, artefacte similare au fost observate în Olanda, Polonia, România, Canada și Marea Britanie.

Nu a durat mult până când au apărut site-uri dedicate catalogării acestor structuri enigmatice, iar, asemenea altor obiecte similare, monolitul din Nevada a stârnit o varietate de teorii.

Este o ofrandă extraterestră? Un tezaur ascuns? O simplă farsă? Speculațiile curg în rândul internauților americani. Totuși, asemenea filmului clasic "2001: Odiseea spațială" regizat de Stanley Kubrick, care a consacrat imaginea monolitului în cultura populară, misterul pare să rămână nerezolvat, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel